Zbierka užitočných vecí pre našu charitu

pridal: Silvia Hrabčáková | dátum: 17. júna 2021 | kategória: Zoznam aktualít

V dňoch 18. – 19. jún 2021 (piatok – sobota) sa uskutoční Zbierka užitočných vecí, ktorá je súčasťou 15. ročníka firemného podujatia Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice. Zberné miesto bude Centrum Arcidiecéznej charity Košice, Masarykova 19.

Chystáte veľké jarné „gruntovanie“? Určite sa aj u vás doma nájdu veci a vecičky, ktoré už chcieť nebudete, ale je vám ľúto vyhodiť ich do kontajnera či odniesť do zberného dvora, pretože poslúžiť ešte môžu. Nezbavujte sa ich nadobro. Určite sa ešte môžu niekomu zísť. Práve toto je cieľom zbierky užitočných vecí, ktorú organizátori dobrovoľníckych dní Hutníci pre Košice pripravujú na 18. a 19. jún 2021.

Čo darovať?
Kde darovať?

Hutníci pre Košice: 15. ročník podujatia Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice sa uskutoční 18. a 19. júna 2021. Zamestnanci firmy a jej dcérskych spoločností sa môžu zapojiť do filantropických aktivít na podporu regiónu, pridať sa k verejnoprospešným prácam a pomôcť vlastným časom i prácou viacerým neziskovým organizáciám. V piatok, 18. júna, začne podujatie tradičnou Hutníckou kvapkou krvi, ako aj zbierkou šatstva a ďalších potrieb pre krízové a komunitné centrá a charitný dom. Sobota, 19. júna, bude zameraná na pracovné aktivity v prospech ďalších inštitúcií.