Zbierka školských pomôcok

Štartujeme 11. ročník úspešnej zbierky školských pomôcok spojenou s výzvou na darovanie radosti malým školákom aj mladým študentom. V období od 1. júna do 15. septembra môžete prispievať darovaním nových i použitých, no stále funkčných školských pomôcok, ale aj elektroniky, a tak pomáhať žiakom zo sociálne slabých rodín, detských domovov či krízových zariadení.

ZBIERKA ŠKOLSKÝCH POMÔCOK JE ODŠTARTOVANÁ

Pani Ingrid žije so svojimi deťmi v Krízovom centre pre matky s deťmi v Košickej Novej Vsi. Vďaka minuloročnej zbierke sa aj jej deti mohli plnohodnotne zapojiť do školských aktivít. Vlani sme pomohli asi stovke rodín a ich školákom…

Zberné miesta

WEB_ZBERNE-MIESTA

Čo môžete darovať

Web_co-darovat

Iné formy pomoci

web_usporiadat

Usporiadajte Zbierku školských pomôcok vo vašej škole, farnosti, firme alebo v rámci vašej komunity. Napíšte nám o tom.

web_podporte

Podporte Zbierku školských pomôcok finančne. My za tieto financie dokúpime chýbajúce potreby. Do poznámky napíšte POTREBY.

web_povedz

Povedzte o Zbierke školských potrieb svojim známym. Zdieľajte info na sociálnych sieťach a šírte reťaz pomoci.

Za nezištný dar a ochotu pomáhať nielen našim zverencom z Krízového centra pre matky s deťmi, denných stacionárov a rodín, ktorým pomáhame v špecializovanej sociálnej poradni vám ďakujeme