.

Charitné Vianoce

4 adventné nedele = 4 výzvy urobiť dobrý skutok

FB_coverphoto

Každý človek počas svojho života vytvoril určité hodnoty. Šediny, mozole na rukách i vráskami pokrytá tvár. Tak vyzerajú naši seniori, ktorí si zaslúžia prežiť dôstojnú starobu v spoločnosti. V spoločnosti, ktorá si ich bude vážiť a nie vnímať ako otlak. Zvýšiť záujem o našich starkých, prejaviť im úctu a jednoducho darovať im kúsok svojho času. O to sa snažíme prostredníctvom adventnej kampane Charitné Vianoce.

Výzvy na advent plný milosrdnej lásky

1tyzden

2tyzden

3tyzden

4tyzden

V adventnom čase chceme prostredníctvom kalendárov povzbudiť deti, mladých i dospelých ku konaniu dobrých skutkov spolu s charitou. Chceme, aby sme prejavili väčší záujem o našich seniorov. Prečo? Pretože nechceme, aby sa niekto cítil sám a nepotrebný, čo prežívajú mnohí seniori. Prostredníctvom adventného kalendára chceme viac hovoriť o pomoci seniorom nielen v našich charitných službách a zariadeniach. Dúfame, že aj vďaka týmto výzvam motivujeme verejnosť k väčšiemu záujmu o potreby starkých, o prejavenie záujmu i darovaniu svojho času. Spoločne otvorme srdcia pre druhých.

PODPOR
charitné Vianoce

Zapoj sa do niektorej zo 4 výziev počas adventných nedelí a daj vedieť o svojom dobrom skutku:

• zdieľaj foto so svojim starým rodičom
  • označ #charitnevianoce na FB alebo IG
  • nominuj 3 známych

Adventné kalendáre „Charitné Vianoce“ Arcidiecéznej charity Košice budeme rozdávať počas vianočných trhoch v našom charitnom stánku v Košiciach. Ak máte záujem, aby sme vám papierovú podobu kalendára poslali napíšte nám na silvia.hrabcakova@charita-ke.sk.

V Betleheme objavujeme, že Boh nie je niekto, kto berie život, ale ten čo život dáva.
pápež František

PODPOR
našich seniorov

Váš dar pre seniorov môžete darovať:

IBAN: SK86 5600 0000 0093 3043 3002