Pomáhame rodinkám aj vďaka spolupráce s dm drogerie markt

pridal: Silvia Hrabčáková | dátum: 7. októbra 2020 | kategória: Krízové centrum

Už po deviatykrát pomáhame projektom “Pomôžme deťom” v spolupráci s dm drogerie markt a Slovenskou katolíckou charitou. Plienkovú pomoc sme prostredníctvom Arcidiecéznej charity Košice poskytli 6 rodinkám. Každá z nich získala ročnú zásobu plienok v podobe 32 ks poukazov na odber plienok značky babylove, pričom jeden poukaz prináleží ľubovoľnému baleniu plienok podľa voľby rodiny.

Plienkova-pomoc_2

Plienkova-pomoc_4

Plienkova-pomoc_1

• Medzi obdarovanými bola aj pani Bianka, ktorá momentálne žije v Krízovom centre pre matky s deťmi. Plienkovou pomocou dokáže zabezpečiť potrebné detské plienky pre najmladšiu dcéru, ktorá mala v čase začatia poskytovania pomoci len niekoľko týždňov. Pre pani Bianku je to obrovská pomoc. Popri poberaní rodičovského príspevku a prídavok na dieťa je akákoľvek materiálna výpomoc veľmi žiadúca. “Vaša pomoc pre mňa znamená úsporu financií, ktoré môžem použiť na zabezpečenie ďalších potrieb,” vraví pani Bianka
  • Aj v tomto roku pokračuje dm drogerie markt ďalším, v poradí už deviatym ročníkom projektu Pomôžme deťom, ktorý organizuje opäť v spolupráci so Slovenskou katolíckou charitou a s individuálnymi žiadateľmi, ktorých odporučili spolupracovníci spoločnosti. Celkovo tak dm v tomto ročníku podporila 151 rodín, z ktorých 43 nominovali spolupracovníci dm a zvyšné rodiny boli doplnené Slovenskou katolíckou charitou.