Podpor našu prácu v TESCO hlasovaní

pridal: Silvia Hrabčáková | dátum: 14. júna 2021 | kategória: Denné stacionáre so zameraním na zdravotne znevýhodnených

Váš nákup v TESCO môže pomáhať aj nám. Podporte žetónmi v hlasovaní naše prihlásené projekty a umožnite nám pomáhať ešte viac. V obchodných reťazcoch TESCO Bardejov, Prešov – Vukov a Snina môžete od 14. júna do 11. júla 2021 hlasovať aj za naše projekty.

Spájame chorých s rodinou - Hospic Matky Terezy

V hospici sa zameriavame na paliatívnu starostlivosť, ktorá sa snaží uľaviť od bolesti. Pacientom nesľubujeme uzdravenie, ale prinášame nádej. Zmierňujeme bolesť, rešpektujeme ľudskú dôstojnosť a do posledných chvíľ stojíme blízko pri človeku. Podporte nás svojim hlasom, aby sme mohli aj v náročných časoch spájať rodinu v posledných chvíľach. Projektom chceme vytvoriť funkčné videomosty, aby sa pacienti hospicu mohli bez problémov spojiť so svojou rodinou, aj v čase obmedzenia návštev.

Hlasovanie v Tesco Bardejov (prostredníctvom žetónov získaných za nákup): od 14. jún do 11. júla 2021.

Tescp_plagát

Oáza pokoja a harmónie - Dom pokojnej staroby Veľký Šariš

Tescp_plagát2

Svojim hlasom nám pomôžte vytvoriť oázu pokoja a harmónie, v ktorej sa budú aktivizovať seniori z Domu pokojnej staroby vo Veľkom Šariši. Vytvorením vyvýšených záhonov, výsadbou kvetín a pestovaním zeleniny chceme seniorov aktivizovať, podporiť rozvoj motoriky a prispieť k podpore komunity. Projektom chceme vytvoriť priestor, v rámci ktorého prijímatelia nájdu pocit potrebnosti, udržia si zdravú kondíciu i sociálny kontakt. Vďaka elektronike zas zvýšia svoju digitálnu gramotnosť.

Hlasovanie v Tesco Prešov – Vukov (prostredníctvom žetónov získaných za nákup): od 14. jún do 11. júla 2021.

Keramika rukami obdarovaných - Charitný dom sv. Štefana, Snina

Týmto projektom dávame vedieť nášmu okoliu o inak obdarovaných mladých ľuďoch, ktorí žijú medzi nami, majú talenty a chcú sa svojou prácou lepšie začleniť do komunitného života. Podporte mladých hendikepovaných ľudí do pracovnej činnosti s keramickou hlinou na hrnčiarskom kruhu, modelovaním z hliny, maľovaním a zdobením hotových výrobkov farbami. Prostredníctvom práce nadobudnú nové zručnosti, pracovné návyky, rozvoj jemnej motoriky, sebavedomia, fantázie a pocitu užitočnosti.

Hlasovanie v Tesco Snina (prostredníctvom žetónov získaných za nákup): od 14. jún do 11. júla 2021.

Tescp_plagát3

Výsledky budú komunikované v druhej polovici mesiaca júl 2021.

1.miesto = podpora 1300 eur; 2. miesto = podpora 600 eur; 3. miesto = 300 eur. Držte nám palce.