.

Košické charitné Vianoce

Vianocne-trhy_baner

OTVOR SVOJE SRDCE pre núdznych na vianočných trhoch v Košiciach

Arcidiecézna charita Košice je súčasťou košických vianočných trhov počas ich celého trvania. Spoločnosť U. S. Steel Košice dali tento rok našej Charite príležitosť prezentovať svoju činnosť a aktivity počas Košických Vianoc na Hlavnej ulici. Každý deň od 5. do 22. decembra 2019, sa v stánku košickej oceliarni vystriedajú rôzne zariadenia a služby arcidiecéznej charity. Tešiť sa môžete na tvorbu výrobkov našich prijímateľov. Seniori, mladí so zdravotným znevýhodnením, ľudia bez domova aj matky v núdzi pre vás pripravili širokú paletu jedinečných produktov. Chutné vianočné oplátky alebo perníčky, voňavé mydielka, krásne ikebany, vianočné gule na jedličku, koberčeky alebo ručne háčkové ozdoby. To všetko nájdete v našom charitnom stánku. Výrobky boli tvorené s láskou v rámci rozvoja pracovných zručností a domov si ich môžete odniesť aj vy. Navštívte nás, dozviete sa viac a na stromčeku môže visieť aj kúsok charitnej lásky. Spoločne otvorme svoje srdcia.

Vianocne-trhy_rozpis-dní

Vianocne-trhy_dobrovolnici

Vianocne-trhy_vyrobky

Každý deň sa môžete tešiť na iné zariadenie a služby v rámci celej košickej Charity. Svoju prácu prídu ukázať nielen Košičania, ale prídu kolegovia i prijímatelia z Bardejova, Sniny, Lipian alebo Humenného.

Aby sme organizačné zvládli zabezpečiť chod charitného stánku počas trhov, vypomáhajú nám dobrovoľníci. Ak aj vy chcete pomôcť, vyplňte krátky dotazník. Spoločne sme blízko pri človeku.

Vianocne-trhy_popis-rozpis-dni

Vianocne-trhy_popis-dobrovolnici

Vianocne-trhy_popis-nase-vyrobky

Podporiť našu prácu a aktivity môžete na vianočných trhoch finančne vďaka registrovanej verejnej zbierky s názvom “Otvor svoje srdce” pod číslom 801-2019-061216. Ďakujeme za vašu štedrosť.