Rodina na tričku v Komunitnom centre v Lipanoch
okt

Rodina na tričku v Komunitnom centre v Lipanoch

Dňa 26.októbra 2017 sa v Komunitnom centre uskutočnil 9. ročník súťaže "Rodina na tričku".

Súťaž prebehla v dopoludňajších hodinách, všetci spoločne maľovali podľa svojej fantázie na tričko, ktoré venoval sponzor SLOVENSKA – Silver, s.r.o Banská Bystrica Komunitnému centru. Cieľom tejto súťaže bolo zdôrazniť význam rodiny a prepojiť činnosti Komunitného centra s ostatnými zariadeniami v Lipanoch, dosiahnuť, aby ostatné deti, mládež i starí spoluobčania strávili nejaký čas s rómskymi spoluobčanmi. Všetci zúčastnení podchytili tému RODINA veľmi kreatívnym spôsobom, dokonca sme mali problém vybrať najoriginálnejšie tvorbu a určiť poradie na 1., 2. a 3. miesto. Zvlášť sme hodnotili Materského školy, dorasť a dospelých.  Na konci akcie prišlo vyhodnotenie a odovzdanie cien. Všetci zúčastnení boli odmenení cenami. Každá zúčastnená škola obdržala balíček so sladkosťami, výtvarnými pomôckami a  diplomom.

Tejto akcie sa zúčastnili nasledovné zariadenia: Materské školy – 3, Základné školy – 3, Domov pokojnej staroby Lipany a družstvo Komunitného centra Lipany, ktorým  by sme chceli  poďakovať za aktivitu a kreatívnu tvorbu. Celkom sa súťaže zúčastnilo 49 účastníkov. Najmladší účastník mal 5 rokov a najstarší 74 rokov.

Maľované tričká vystavíme v Komunitnom centre, následne v každom zariadení, ktoré sa zúčastnilo súťaže.

Na záver sa chceme veľmi pekne poďakovať sponzorom, ktorými sú Slovenka – Silver, s.r.o  Banská Bystrica Potravinová banka Slovenska, , komunitné centrum a všetkým, ktorí nejakým spôsobom prispeli k tejto súťaži.

o autorovi

Adriana Čurajová