Tvorivé dielne pre ľudí bez domova
mar

Tvorivé dielne pre ľudí bez domova

Charitný dom svätej Alžbety na Bosákovej ulici prosí o podporu pri hlasovaní za projekt „Tvorivé dielne pre ľudí bez domova“.

Jedným z najvýraznejších problémov spojených s bezdomovectvom je sociálne vylúčenie. Človek bez domova nemusí byť špinavý, nebezpečný a závislý na alkohole. Počas tvorivých dielní by sa klienti naučili novým zručnostiam, podporila by sa ich sebarealizácia a rast pracovných návykov, ktoré sú základom k hľadaniu si trvalého zamestnania. Zároveň vznikne priestor pre relaxáciu a vzájomné zdieľanie sa ľudí s neľahkým životným osudom.

Základné informácie o projekte:
Každý zákazník, ktorý od 8. marca do 4. apríla 2017, nakúpi v ktoromkoľvek obchode Tesco, dostane pri každom nákupe 1 hlasovací žetón a vhodí ho do hlasovacieho boxu vybraného projektu v obchode Tesco. Za náš projekt je možné hlasovať v hypermarkete TESCO EXTRA na Trolejbusovej v Košiciach a v hypermarkete TESCO Košice nad Jazerom.

Služba dobrovoľníka:

Vieš obetovať dve hodiny v piatok a tri hodiny v sobotu?

Potrebovali by sme zabezpečiť najnavštevovanejší čas v obchodných domoch. V čase hlasovania každý piatok (od 17.00 do 19.00 hod.) a sobotu (od 09.00 do 12.00 hod.) bude dvojica dobrovoľníkov v hypermarkete TESCO EXTRA na Trolejbusovej v Košiciach a v hypermarkete TESCO Košice nad Jazerom informovať o konkrétnom využití prostriedkov získaných v projekte.

Ak sa chceš pridať k dobrej veci a môžeš obetovať pár hodín svojho voľného času, daj nám vedieť. Podrobnejšie informácie sa dozvieš na čísle: 0910 842 955 alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

o autorovi

Adriana Čurajová